Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Jeanne en Provence Divine Olive, 1000 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Jeanne en Provence Divine Olive šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost pečuje o pokožku rukou Složení: obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 1000 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Jeanne en Provence Jasmin Secret šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost Složení: obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Jeanne en Provence Lavande Gourmande šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost pečuje o pokožku rukou Složení: obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Jeanne en Provence Divine Olive, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Jeanne en Provence Divine Olive šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost pečuje o pokožku rukou Složení: obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Davines Hand Hygiene Gel, 250 ml, Gely na ruce pro ženy, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel Davines Hand Hygiene Gel . Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: odstraňuje nečistoty a bakterie zanechává ruce hygienicky čisté příjemná svěží vůně Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha.

Alma K. Purify, 1 ks, Péče o tělo pro ženy, Péče o pokožku, to nejsou jen tělová mléka, krémy, sprchové gely, oleje, či třeba peelingy. Vaši běžnou rutinu můžou ještě vylepšit různé typy speciálních kosmetických doplňků. Produkt Alma K. Purify skvěle doplní kosmetiku, kterou již používáte ve své rutině, a postará se o to, aby byla pokožka vašeho těla ještě krásnější. Vlastnosti: dodává pokožce hedvábnou jemnost zabraňuje vysušování pokožky Jak používat: Lze použít i na pokožku těla.

Davines Hand Hygiene Gel, 1000 ml, Gely na ruce pro ženy, Hygiena rukou je nanejvýš důležitá, zejména pak před jídlem. Nemáte si ruce kde opláchnout? Udržet je čisté, ať už jste kdekoli, vám pomůže hygienický gel Davines Hand Hygiene Gel . Poslouží vám k odstranění nečistot z pokožky, ať už jste na delší dovolené nebo výletě, na každodenní cestě do práce hromadnou dopravou, na procházce se psem či třeba na dětském hřišti. Oceníte ho zkrátka při nejrůznějších příležitostech, zejména však ve chvílích, kdy není k dispozici voda a mýdlo. Vlastnosti: odstraňuje nečistoty a bakterie zanechává ruce hygienicky čisté příjemná svěží vůně Jak používat: Malé množství přípravku naneste do dlaně jedné ruky a rozetřete v obou dlaních do sucha.

Yves Rocher Bain de Nature, 190 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Yves Rocher Bain de Nature šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou osvěžuje a dodává pokožce vitalitu pečuje o pokožku rukou Složení: neobsahuje SLS obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu obsahuje minimálně 93 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Jeanne en Provence Jasmin Secret, 500 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Jeanne en Provence Jasmin Secret šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou dodává pokožce hedvábnou jemnost Složení: obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber, 1000 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Tekuté mýdlo Baylis & Harding Goodness šetrně, ale účinně čistí pokožku vašich rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou zanechává ruce hygienicky čisté hydratuje a pečuje o pokožku rukou během mytí příjemná svěží vůně Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.