Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Beauty Formulas Retinol, 150 ml, Čištění pleti pro ženy, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti Beauty Formulas Retinol pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej hloubkově hydratuje působí regeneračně Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej a napěňte. Poté opláchněte.

Club De Nuit Milestone je květinově-ovocná vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří ovocné tóny a mořská sůl. V srdci ucítíte kombinaci mandarinky, sicilského citronu, bergamotu a kosatce. Kompozici uzavírají mořské tóny a pižmo.

Univerzálne pútko na bezpečnejšie uchopenie vychádzkovej palice.

Playboy Play it Wild, 150 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Playboy Play it Wild uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty dodává svěžest doplňuje vůni ze stejné řady Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Můžete opakovat kdykoliv během dne.

Kenzo World je opojná květinová vůně, která podtrhuje ženskou krásu a hravost. Hlavu tvoří červené ovoce, čistě květinové srdce se skládá z pivoňky, egyptského jasmínu a dalších květinových tónů. Základ pak dotváří ambroxan, díky kterému se tato vůně stává nezapomenutelnou. Kenzo World v podobě tělového spreje podpoří trvání stejnojmenné vůně, kterou si zamilujete při prvním přivonění a která se stane vaším věrným a oblíbeným společníkem.

Nike Ultra Blue je citrusově-ovocná toaletní voda pro muže. Osvěžte se příjemnou kombinací máty a citronu, jejichž tóny plynule přechází ve spojení vůní ananasu, listu fialky a rozmarýnu. Základ tvoří zemitý mech, mořská sůl a aromatický jantar. Tato vůně podnítí vaše smysly a dodá vám energii na celý den. Vůně byla uvedena na trh v roce 2020.

Nike Ultra Blue je citrusově-ovocná toaletní voda pro muže. Osvěžte se příjemnou kombinací máty a citronu, jejichž tóny plynule přechází ve spojení vůní ananasu, listu fialky a rozmarýnu. Základ tvoří zemitý mech, mořská sůl a aromatický jantar. Tato vůně podnítí vaše smysly a dodá vám energii na celý den. Vůně byla uvedena na trh v roce 2020.

Nanolash Hydrogel Eye Patches, 100 ks, Masky na oči pro ženy, Maska na oči Nanolash Hydrogel Eye Patches perfektně pečuje o celé oční okolí, zlepšuje kvalitu pleti a navrací jí vitalitu. Vlastnosti: má zklidňující účinky vyživuje pleť intenzivně hydratuje Jak používat: Polštářky vyjměte z obalu a umístěte pod oči na čistou pleť.

Aery Aromatherapy Sleep Happy, 10 ml, Tělové oleje pro ženy, Tělový olej Aery Aromatherapy dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Vlastnosti: pro použití na tělo i obličej má zklidňující účinky příjemně voní Složení: veganský produkt Jak používat: Jemně vmasírujte. Aplikujte kdykoli během dne.

Parodontax VAP Whitening, 1 ks, Bělicí pasty unisex, Speciální příležitosti si žádají speciální dárečky, ať už si jimi chcete udělat radost vy sami nebo potěšit své blízké. Dárková sada Parodontax VAP Whitening v sobě ukrývá pečlivě vybranou a s láskou sestavenou kombinaci vůní a kosmetických produktů, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváří vám či vašim blízkým, ať už se vrhnete do jejich zkoumání naráz, nebo je budete otevírat postupně v průběhu celého měsíce. Sada obsahuje: HLAVNI KARTA Parodontax Gentle Clean Extra soft 1 pc mix barev zubní kartáček extra soft 1 ks Parodontax Whitening Toothpaste 75 ml bělicí zubní pasta proti krvácení dásní 2 ks Vlastnosti: odstraňuje zubní plak leští povrch zubů poskytuje šetrnou péči dásním i zubní sklovině nedře zuby pečuje o dásně chrání dásně bělí zuby Jak používat: Naneste na kartáček zubní pastu, navlhčete, vyčistěte zuby a dutinu ústní. Důkladně vypláchněte.