Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Náhradní svítící tyčky pro Glow Flyer míčku. Tyčka je aktivní přibližně 6 až 8 hodin. Tyčku stačí nalomit, zatřást a vložit do otvoru na boku míčku. 50 kusů v balení.
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Assorted
Počet míčků v balení: 50
Pohlaví: Unisex
Země původu: Čína

Vytvořili jsme Q-STAR TOUR DIVIDE, aby fungoval jako autentický tour míček, ale způsobem, který pomůže vaší hře vyniknout mezi ostatními. Díky svému dvoubarevnému prémiovému uretanovému krytu a všem stejným výkonným technologiím jako u klasické Q-STAR TOUR si užijete výjimečnou vzdálenost, spin při krátké hře a zarovnání při puttu. ZÍSKEJTE VŠE Více barvy. Více výkonu. To je Q-STAR TOUR DIVIDE. Prohlédněte si svou pittovací čáru na každém greenu s 360˚ zarovnáním. Sledujte svůj spin při každém wedge výstřelu s jedinečným stroboskopickým efektem. A teď, díky mírně vyšší kompresi a ještě měkčímu matnému uretanovému potahu 50/50, Q-STAR TOUR DIVIDE přináší lepší rychlost míčku, viditelnější spina neuvěřitelný pocit. VIDITELNÉ ZAROVNÁNÍ Čím delší je vaše zarovnávací čára, tím snazší může být zarovnání vašich poutů. A díky jediné linii švu DIVIDE, která se táhne kolem celého golfového míčku, získáte 360˚ zarovnání, takže můžete puttovat s dokonalým cílem. VIDITELNÝ SPIN Jedinečný dvoubarevný kryt DIVIDE vytváří během spinu stroboskopický efekt, který odhaluje rychlost a směr otáčení při každém výstřelu. Je to výkonný nástroj pro sledování a zlepšování vaší konzistence. FASTLAYER JÁDRO Začneme jádrem jádra, poté přidáváme tisíce vrstev, výsledkem čehož je postupný přechod od pevného k měkkému. Jádro této generace je přeformulováno pro mírně vyšší úroveň komprese, která podporuje lepší rychlost míčku a vzdálenost od tíčka. Ale je také dostatečně měkké, snižuje spin při dlouhé hře pro větší přesnost se dřevy a železy a poskytuje kontrolu na úrovni Tour při přibližovacích úderech. PRÉMIOVÝ URETÁNOVÝ KRYT S ultratenkým, prémiovým uretanovým krytem, který je ještě měkčí než předchozí generace, v kombinaci se specializovanou povrchovou úpravou Spin Skin přináší Q-STAR TOUR DIVIDE spin a kontrolu na světové úrovni. VZOR 338 SPEED DIMPLE 338 Speed Dimples na Q-STAR TOUR DIVIDE zlepšuje celkovou aerodynamiku pro lepší letový výkon s jakoukoli holí v tašce. Nižší koeficient odporu pomáhá míčku proříznout vzduch s menším odporem pro pronikavější start a rovnější let v náročných podmínkách. Vyšší koeficient vztlaku tlačí na míček, zpomaluje jeho pád a nutí jej zůstat ve vzduchu déle na maximální vzdálenost.
Počet dimplů: 338.0
Barva podle výrobce: Yellow Orange
Komprese míče: 74.0
Země původu: Taiwan
Typ míčků: Kontrola;Vzdálenost;Soft
Počet míčků v balení: 12
Materiál: Uretan
Barva: Žlutá;Oranžová
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Počet vrstev: 3

Replay smíšené golfové míčky z jezera třídy BPerfektně hratelné v přiměřeném stavuTyto smíšené recyklované golfové míčky od společnosti Replay Golf obsahují sortiment golfových míčků všech značek.Společnost Replay Golf, je globálně nejdůvěryhodnějším dodavatelem míčků z jezera. Tyto míčky pocházejí z jezer a jsou myta a tříděny podle značek a modelů. Míčky třídy B mají zřetelnější zbarvení nebo zřetelněji zásahy a oděrky. Přesto jsou tyto míčky v perfektním stavu na to, abyste je mohli opět používat.Jsou produktem šetrným k zemi, který pomáhá chránit golfová hřiště a snižovat globální znečištění.
Počet míčků v balení: 48 ks
Pohlaví: Unisex
Barva: Bílá

Systém ClearPath Alignment™: logo TaylorMade a razítko vytvářejí přímou cestu od míče k jamceNavrženo pro lepší viditelnostTri-Fast Core: Jádro XL s nízkou kompresí snižuje odporSystém rychlostní vrstvy s HFM: Čtyři pevné vrstvy pro vyšší rychlost míčku, lepší přenos energie a větší odrazivost při úderuDual-Spin Cover: Měkčí litý uretanový kryt (pátá vrstva v TP5) zvyšuje vzájemné působení drážek. Obsahuje vylepšenou kompozici uretanu pro větší odolnost
Věková skupina: Dospělý
Počet míčků v balení: 12
Varianta: Standard
Barva: Bílá
Barva podle výrobce: White
Pohlaví: Unisex
Typ míčků: Kontrola;Pocit;Vzdálenost
Série: TP5x
Materiál: Uretan
Počet vrstev: 5
Počet dimplů: 322.0
Země původu: Čína

Pěkná sportovní novinka, 6 kusů golfový míčků. Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu s dobrou elasticitou. Fotbalový vzor, ktorý vám poskytuje vizuální požitek. Může to být také pěkný dárek pro vaše přátele a rodiny, které mají rádi golf.
Barva: Bílá;Černá
Pohlaví: Unisex;Dámské;Pánské
Počet míčků v balení: 6
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Football
Věková skupina: Dospělý

12 prémiových golfových míčků Disney. Perfektní dárkový set pro golfisty, kteří milují Disney! Všechny míčky mají matný povrch 3 x žluté golfové míčky Mickey Mouse 3 x červené golfové míčky Minnie Mouse 3 x oranžové golfové míčky kačera Donalda 3 x limetkové golfové míčky Daisy Duck
Barva: Mix
Barva podle výrobce: Mickey and Friends
Počet dimplů: 322.0
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Počet míčků v balení: 12
Počet vrstev: 3
Země původu: Jižní Korea
Typ míčků: Vzdálenost

Roste počet golfistů, kteří chtějí vyčnívat z davu. To je důvod, proč jsme vytvořili Tour Response Stripe – model pro ty, kteří chtějí hrát a zažít hru v plné barvě. Díky svým jedinečným funkcím zarovnání a zářivým barvám získají golfisté výkon v kvalitě Tour, který nemůžete ignorovat. Lepší zarovnání, zpětná vazba a viditelnost 360° ClearPath Alignment bylo navrženo s ohledem na golfistu. Tato technologie Tour Response Stripe nové generace se obepíná kolem středu golfového míčku, aby vám pomohla lépe, rychleji a konzistentněji zarovnat putty, zároveň poskytuje okamžitou zpětnou vazbu o kvalitě vašeho úderu. Limetkově žlutá povrchová úprava nabízí lepší viditelnost. Tour Flight Dimple Pattern Odemyká aerodynamiku další úrovně a zároveň podporuje maximální vzdálenost. Tato Tour ověřená technologie, která se nachází v TP5 / TP5x, byla poprvé přidána do Tour Response. 100 % uretanový kryt Model Tour Response Stripe je navržen tak, aby reagoval na vaši hru se 100 % uretanovým krytem pro přidaný greenside spin a lepší pocit v porovnání s ionomerem. Měkký materiál pomáhá wedge drážkám lépe uchopit míček při úderech do greenu při zachování smykové odolnosti a větší pevnosti. Navrženy pro vysoké rychlosti míče 3-dílná konstrukce byla navržena tak, aby maximalizovala přenos energie a produkovala vysoké rychlosti míčku. SpeedMantle s HFM obklopuje jádro s nízkou kompresí a pomáhá míčku explodovat z úderové plochy při nárazu.
Počet dimplů: 322.0
Série: Tour Response
Komprese míče: 70.0
Barva: Modrá
Materiál: Uretan
Počet míčků v balení: 12
Pohlaví: Unisex
Barva podle výrobce: Blue
Věková skupina: Dospělý
Typ míčků: Soft;Rychlost
Počet vrstev: 3
Země původu: Jižní Korea

Supersoft je jedním z nejoblíbenějších míčků v golfu, zejména pro svoji dlouhou, přímou vzdálenost, super měkký pocit a skvělou kontrolu při krátké hře.Zdokonalili jsme technologie krytu, jádra a konstrukce, abychom zvýšili klíčové výhody míčku a výkon. Design limitované edice zaujme nejen během chladných zimních měsíců.HyperElastic SoftFast Core zvyšuje rychlost míče, zejména u driveru, přičemž vytváří měkký pocit na železe a kolem greenu.Konstrukce z více materiálů a dynamický hybridní kryt také podporují dlouhé vzdálenosti spolu s výjimečným spinem, vynikajícím pocitem a kontrolou krátké hry.Měkčí krycí systém je navržen pro ještě více greenside spinu.VlastnostiDesign z limitované ediceNedovolte, aby chlad zpomalil vaši hru. S tímto zábavným zimním designem ji udržíte zahřátou i během chladných zimních měsíců.Zvýšená rychlost míčku s měkkým pocitemHyperElastic SoftFast Core je optimalizováno pro vyšší rychlost u driveru a měkký pocit na greenu.Výjimečný pocit, kontrola a spin na dlouhé vzdálenostiHybrid Cover nám umožňuje vytvořit všestrannou konstrukci z více materiálů. Takto dosáhnete maximální vzdálenosti od vysokého odpalu a nízkého spinu s měkkým pocitem a odolností.Zvýšený greenside spinSystém měkčího krytu je navržen pro lepší kontrolu při ''přibližovacích'' úderech a ve vaší krátké hře pro lepší výkon kolem greenu.
Barva: Bílá
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Winter
Počet míčků v balení: 12
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Ionomer;Uretan
Pohlaví: Unisex
Počet vrstev: 2

Díky kombinaci kontroly na greenside a dlouhé herní vzdálenosti přináší Z-STAR DIAMOND jedinečnou výhodu zvýšené rotace při dlouhých a středních úderech železem.FASTLAYER DG CORETvrdá jádra jsou rychlá, měkká jádra pomalá. Čím je však golfový míček pevnější, tím je při nárazu drsnější, což může snížit vaši sebedůvěru, když jste pod tlakem. Proto jsou jádra FastLayer DG ve středu měkká a směrem ven pevnější. Kontrastní komprese jim pomáhá rychleji se odrazit od tváře na neuvěřitelnou vzdálenost a zároveň poskytuje výjimečný pocit.SPIN SKIN+ COATINGTato mikronická vrstva specializovaného uretanu zvyšuje stupeň tření obalu pro ještě větší rotaci a kontrolu.TENKÝ, PRÉMIOVÝ KRYTKaždý golfový míček série Z-STAR je vybaven extra tenkým, termoplastickým uretanovým krytem, který poskytuje brzdnou sílu na úrovni tour.SPEED DIMPLE PATTERNSe svými hlubokými rozměry prorazí 338 dimplů vzduch pro pronikavý start. Jamky generují zdvih, posouvají míč směrem vzhůru k jeho vrcholu a maximalizují vzdálenost klouzání během sestupu. Když se podmínky zhorší a vítr dosáhne vysoké rychlosti, nízký koeficient odporu pomáhá míčku zůstat na cíli přes pohybující se vzduch a udržovat vzdálenost při protivětru.
Barva podle výrobce: Pure White
Typ míčků: Vzdálenost;Kontrola;Pocit
Země původu: Čína
Počet míčků v balení: 12
Materiál: Uretan
Věková skupina: Dospělý
Komprese míče: 102.0
Barva: Bílá
Pohlaví: Unisex
Počet dimplů: 338.0
Počet vrstev: 3

Callaway Supersoft je jedním z nejoblíbenějších míčků v golfu, zejména pro svoji dlouhou, přímou vzdálenost a především super měkký pocit. Skvělá kontrola na greenside díky novému měkčímu jádru. Hyperelastické jádro SoftFast poskytuje vyšší rychlost míčku s měkkým pocitem Optimalizováno pro vyšší rychlost a měkký pocit kolem greenu. Výjimečný pocit, ovládání a spin s dlouhou vzdáleností díky hybridnímu krytu Umožňuje vytvořit větší wedge kontrolu a zároveň maximalizovat vzdálenost, nabízí velice měkký pocit a odolnost.
Země původu: Čína
Počet vrstev: 2
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Unisex
Barva: Červená
Počet míčků v balení: 12
Barva podle výrobce: Red Splatter