Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Aku vertikutátor a provzdušňovač GC-SC 18/28  Power X-Change - Einhell.
Vertikutátor GC-SC 18/28 od renomovaného výrobce Einhell je určen pro vertikutaci malých a středně velkých půdních ploch. Snadno si poradí s plevelem a mechem včetně kořínků.
Sečný válec má 12 rotačních čepelí, které šetrně projdou libovolnou zelení. Vertikutátor umožňuje 3 nastavení pracovní hloubky, polohu pro přenos a složitelnou a polohovatelnou rukojeť. Pro dlouhou životnost je stroj kryt nárazu-vzdorným plastem. Vertikutátor se dá libovolně rozšířit pomocí drátového válce nebo sběrného koše.
Produkt je členem rodiny Power X-Change, všechny baterie jsou zaměnitelné mezi sebou a mohou být použity do jakéhokoliv stroje z této série.
Pro provoz je nutná 18 V baterie. Dodáváno bez baterie a nabíječky.
Technické parametry:
·         Pracovní šířka: 280 mm
·         Napětí: 18 V
·         Počet nožů vertikutátoru: 12
·         Průměr kola vpředu: 150 mm
·         Průměr kola vzadu: 100 mm
·         Hmotnost: 6,7 kg

Benzínový vertikutátor na údržbu trávníku, výkon 4,2 kW, 8úrovňové nastavení hloubky, sběrný koš objemu 45 litrů, pro plochu do cca 1200 m2 – Einhell Classic GC-SC 4240 P
Velmi výkonné a spolehlivé zařízení, které umožňuje ambiciózním hobby zahradníkům správně kultivovat půdu pro zdravý trávník bez plevele. S 18 vysoce kvalitními noži z ušlechtilé oceli se čepel nože s válečkovými ložisky účinně potýká s plevelem, mechem, včetně jejich kořenů.
Výkonný čtyřtaktní benzínový motor s regulací otáček poskytuje dostatek točivého momentu pro nepřetržitou práci s dobrými výsledky. Regulace rychlosti umožňuje ekonomickou práci. Díky centrálnímu nastavení lze otočením zápěstí nastavit pracovní hloubku na osm různých úrovní, což vám umožní přizpůsobit se požadavkům konkrétní půdy a vegetace.
V parkovací poloze je zajištěna ochrana nožů i povrchu stání. Velkoplošná kola benzínového vertikutátoru umožňují snadnou práci a chrání trávník i v obtížných půdních podmínkách. 45 litrový sběrný koš je dostatečně velký pro dlouhé nepřerušované používání. Zařízení má robustní a odolné kovové pouzdro a díky skládací dlouhé rukojeti jej lze skladovat na minimálním prostoru.
Tento model se doporučuje pro trávníky do přibližně 1 200 m2.
 
Vlastnosti:
- čtyřtaktní motor
- regulace rychlosti pro ekologickou práci
- řezací jednotka s kuličkovými ložisky s 18 noži z vysoce kvalitní oceli
- 8stupňové centrální nastavení hloubky, s parkovací polohou
- skládací dlouhá rukojeť
- velkoplošná kola chránící trávník
- velký sběrný koš o objemu 45 l
- robustní kovový kryt
- doporučeno pro travnaté plochy do 1200 m2
 
Technické parametry:
- motor: 4dobý, chlazení vzduchem
- zdvihový objem: 212 cm3
- výkon: 4.2 kW
- objem benzínové nádrže: 3.6 l
- pracovní šířka: 400 mm
- pracovní hloubka: 8 úrovní | 20 mm
- počet nožů: 18
- průměr kola vpředu: 180 mm
- průměr kola vzadu: 180 mm
- objem sběrného koše: 45 l
 
Logistické parametry:
- délka: 650 mm
- šířka: 580 mm
- výška: 615 mm
- hrubá hmotnost balení: 35.5 kg
- hmotnost výrobku: 31.4 kg

Elektrický kombinovaný vertikutátor a provzdušňovač trávníků, výkon 1400 W, 3stupňové nastavení pracovní hloubky, koš 28 litrů, pro plochy do cca 500 m2 – Einhell Expert GE-SA 1435
Vysoce kvalitní, výkonný a spolehlivý přístroj. Který při provzdušňování a vertikutaci (prořezávání) středních půdních ploch splňuje nejvyšší nároky na zdravý trávník bez plevelů. Díky 20 nožům z nerezové oceli si nožový válec s kuličkovými ložisky velmi účinně poradí s plevelem a mechem včetně kořínků. Provzdušňovací válec, který je rovněž uložený v kuličkových ložiscích, pomocí 26 per dosáhne profesionálního provzdušnění půdy. Výkonný motor přitom poskytuje silný točivý moment pro plynulý průběh práce dobrý výsledek.
Díky centrálnímu nastavení pracovní hloubky ve třech stupních lze přístroj dobře přizpůsobit požadavkům půdy a porostu. Parkovací poloha chrání nože a podklad. Výškově nastavitelné madlo je vybaveno rychloupínacími zámky a během okamžiku jej lze optimálně nastavit pro každou tělesnou výšku. Široká kola umožňují nenáročnou práci a jsou šetrná vůči trávníku. Sběrný koš je díky svému objemu 28 litrů umožňuje velkoplošné použití.
Přístroj má robustní pouzdro z vysoce kvalitního, nárazuvzdorného plastu. Díky praktickému držadlu lze elektrický vertikutátor a provzdušňovač snadno přepravovat a sklápěcí madlo umožňuje úsporu místa při uložení.
Tento model je doporučen pro trávníky do cca 500 m2.
 
Vlastnosti:
- výkonný sériový komutátorový motor
- kombinovaný přístroj 3 v 1: Vertikutace, provzdušnění a zachytávání
- nožový válec s kuličkovými ložisky osazený 20 noži z ušlechtilé oceli
- provzdušňovací válec s kuličkovými ložisky osazený 26 hroty
- 3stupňové centrální nastavení pracovní hloubky s parkovací polohou
- sklápěcí madlo
- výškově nastavitelné madlo
- široká kola šetrná vůči trávníku
- velký sběrný koš o objemu 28 l
- houževnatý plastový kryt
- rychloupínací zámky
- rukojeť
- doporučeno pro trávníky do 500 m2
 
Technické parametry:
- síťová přípojka: 230 V | 50 Hz
- výkon: 1400 W
- pracovní šířka: 350 mm
- počet nožů vertikutátoru: 20 ks
- počet provzdušňovacích per: 26 ks
- průměr kola vpředu: 175 mm
- průměr kola vzadu: 152 mm
- objem sběrného koše: 28 l
- pracovní hloubka: 3 úrovně | 9 mm
 
Logistické parametry:
- délka: 590 mm
- šířka: 425 mm
- výška: 327 mm
- hrubá hmotnost balení: 14 kg
- hmotnost výrobku: 11.5 kg

Vertikutátor a provzdušňovač trávníků, elektrický, výkon 1200 W, pracovní šířka 31 cm, 28litrůvý koš, 3stupňové nastavení hloubky, pro plochy do 300 m2 – Einhell Classic GC-SA 1231/1
Vysoce výkonný a spolehlivý kombinovaný přístroj, který dobře poslouží v rámci zdravé péče o trávník při provzdušňování a vertikutaci (prořezávání) menších až středně velkých půdních ploch. Pomocí 8 vysoce kvalitních dvojitých nožů válec s kuličkovými ložisky důkladně odstraní plevel a mech včetně kořínků. Provzdušňovací válec, který je rovněž uložený v kuličkových ložiscích, pomocí 42 per umožňuje profesionální provzdušnění půdy. Výkonný sériový komutátorový motor přitom svými 1 200 watty poskytuje silný točivý moment pro plynulý průběh práce a jednotný dobrý výsledek.
Díky nastavení pracovní hloubky ve třech stupních lze vertikutátor a provzdušňovač dobře přizpůsobit požadavkům půdy a porostu. Přídavná parkovací poloha spolehlivě chrání nástroje a zároveň podklad. Široká kola usnadňují práci v nerovném terénu a zároveň jsou šetrná vůči trávníku. Sběrný koš má objem 28 litrů. Přístroj má robustní pouzdro z vysoce kvalitního, houževnatého plastu.
Díky sklápěcímu madlu lze vertikutátor uložit tak, aby nezabíral příliš místa.
Kombinovaný přístroj se doporučuje pro trávníky do cca 300 m2.
 
Vlastnosti:
- výkonný sériový komutátorový motor
- kombinovaný přístroj: Vertikutátor a provzdušňovač
- nožový válec s kuličkovými ložisky vybavený 8 dvojitými noži
- provzdušňovací válec s kuličkovými ložisky osazený 42 hroty
- 3stupňové nastavení pracovní hloubky s přepravní polohou
- sklápěcí madlo
- široká kola šetrná vůči trávníku
- velký sběrný koš o objemu 28 litrů
- houževnatý plastový kryt
- doporučeno pro trávníky do 300 m2
 
Technické parametry:
- síťová přípojka: 230 V | 50 Hz
- výkon: 1200 W
- pracovní šířka: 31 cm
- počet nožů vertikutátoru: 8
- počet provzdušňovacích per: 45
- průměr kola vpředu: 18 cm
- průměr kola vzadu: 10 cm
- objem sběrného koše: 28 l
- pracovní hloubka: 3 úrovně | 9 mm
 
Logistické parametry:
- délka: 600 mm
- šířka: 460 mm
- výška: 305 mm
- hrubá hmotnost balení: 11.9 kg
- hmotnost výrobku: 9 kg

Elektrický vertikutátor na prořezávání trávníků, výkon 1200 W, pracovní šířka 31 cm, 3stupňové nastavení hloubky, pro plochy do 300 m2 – Einhell Classic GC-ES 1231/1
Výkonný a spolehlivý zahradnický přístroj, který se osvědčí jako nepostradatelný pomocník při správné vertikutaci malých až středně velkých půdních ploch zajišťující zdravý trávník. Díky 8 vysoce kvalitním dvojitým nožům si nožový válec s kuličkovými ložisky velmi účinně poradí s plevelem a mechem včetně kořínků. Výkonný sériový komutátorový motor přitom svými 1 200 watty poskytuje silný točivý moment pro plynulý průběh práce a jednotný dobrý výsledek.
Nastavení pracovní hloubky ve třech stupních umožňuje dobré přizpůsobení vertikutátoru požadavkům půdy a porostu. Přídavná parkovací poloha spolehlivě chrání nože a zároveň podklad. Široká kola usnadňují práci v nerovném terénu a zároveň jsou šetrná vůči trávníku. Přístroj má robustní šasi z vysoce kvalitního, nárazuvzdorného plastu. Díky sklápěcímu madlu lze nástroj uložit tak, aby nezabíral příliš místa.
Přístroj se doporučuje pro trávníky do cca 300 m2.
 
Vlastnosti:
- výkonný sériový komutátorový motor
- nožový válec s kuličkovými ložisky vybavený 8 dvojitými noži
- 3stupňové nastavení pracovní hloubky s parkovací polohou
- sklápěcí madlo
- široká kola šetrná vůči trávníku
- houževnatý plastový kryt
- doporučeno pro trávníky do 300 m2
 
Technické parametry:
- síťová přípojka: 230 V | 50 Hz
- výkon: 1200 W
- pracovní šířka: 31 cm
- pracovní hloubka: 3 úrovně | 9 mm
- počet nožů: 8 ks
- průměr kola vpředu: 18 cm
- průměr kola vzadu: 10 cm
 
Logistické parametry:
- délka: 600 mm
- šířka: 460 mm
- výška: 305 mm
- hrubá hmotnost balení: 9.89 kg
- hmotnost výrobku: 8.22 kg

Bateriový – akumulátorový vertikutátor a provzdušňovač trávníku, pracovní šířka 310 mm – Einhell Classic GC-SC 36/31 Li-Solo
Aku vertikutátor Einhell vyčistí trávník a dostane ho do formy. Ať už se jedná o vertikutaci, provzdušňování nebo odstraňování mechu, flexibilní, a především bezkabelové péči o vlastní zeleň už nestojí nic v cestě. Díky Power X-Change lze přístroj provozovat bez obtěžujících napájecích kabelů, a to v každém koutě zahrady.
Tento užitečný pomocník je napájen dvěma 18voltovými bateriemi, které lze použít ve všech přístrojích Einhell rodiny Power X-Change. Pracuje pomocí 16 nožů. Napájení přitom zajišťuje výkonný sériový komutátorový motor. Na nožovém válci s kuličkovými ložisky se nachází 8 dvojitých nožů z robustní ušlechtilé oceli. Nastavení pracovní hloubky nabízí tři stupně a jednu přepravní polohu zajišťující ochranu nástrojů. Madlo je výškově nastavitelné, lze jej individuálně přizpůsobit uživateli a je rovněž sklápěcí, aby přístroj při uložení nezabíral příliš místa.
Základní vybavení zahrnuje široká kola chránící trávník a robustní kryt z nárazuvzdorného plastu. Volitelně lze vertikutátor GC-SC 36/31 Li-Solo rozšířit na kombinovaný přístroj 3 v 1 (provzdušňovací válec / sběrný koš).
Vertikutátor se doporučuje pro trávníky do 300 metrů čtverečních.
Upozornění: dodáváno bez baterie a nabíječky, nutno dokoupit zvlášť!
 
Hlavní výhody:
- člen rodiny Power X-Change, vyžadována je baterie 2 x 18 V
- výkonný sériový komutátorový motor
- nožový válec s kuličkovými ložisky vybavený 8 dvojitými noži z ušlechtilé oceli
- 3stupňové nastavení pracovní hloubky s přepravní polohou
- sklápěcí a výškově nastavitelné madlo
- široká kola šetrná vůči trávníku
- houževnatý plastový kryt
- volitelně lze rozšířit na kombinovaný přístroj 3 v 1 (provzdušňovací válec / sběrný koš)
- doporučeno pro trávníky do 300 m2 (závisí na baterii)
 
Technické parametry:
- pracovní šířka: 31 cm
- počet nožů vertikutátoru: 8 (dvojitá konstrukce)
- průměr kola vpředu: 18 cm
- průměr kola vzadu: 10 cm
- objem sběrného koše: 28 litrů
 
Logistické parametry:
- hmotnost výrobku: 7.95 kg
- hrubá hmotnost balení: 9.95 kg
- rozměry balení: 600 mm x 465 mm x 328 mm