Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Akumulátorové elektrické vzduchové čerpadlo Cyclone je díky 3 vyměnitelným adaptérům ideální pro nafouknutí hraček, nafukovacích matrací a jiných nafukovacích výrobků.Čerpadlo se nabíjí přes USB, má a

Spolehlivé robustní čerpadlo BP 6 Deep Well ocení zejména majitelé hlubších studní. Zajistí přísun podzemní vody pro ekologické zavlažování – takže ušetříte za pitnou vodu. Zařízení čerpá vodu z hloubky až 27 m. Dodáváme ho se 30m upevňovacím lanem pro snadné spouštění na dno studny. Integrovaný předfiltr a praktická distanční nožka pak chrání čerpadlo před znečištěním. Dlouhou životnost přístroje zaručuje také konstrukce z kvalitní nerez oceli. Součástí dodávky je také sada pro připojení 3/4" a 1" hadic a také zpětný ventil. Díky samostatnému vypínači na konci kabelu se čerpadlo pohodlně a bezpečně ovládá. K čerpadlu je možné přikoupit také elektronický tlakový spínač, který automaticky ovládá chod zařízení podle aktuální potřeby. To se hodí, pokud chcete využít vodu ze studně také pro zásobování domácnosti.

Sací filtr s klapkou zpětného toku v robustním provedení Premium (kov/plast) pro 3/4"- a 1" hadice. Vhodný k připojení na sací hadici - metrové zboží pro zahradní čerpadla, domácí automaty na vodu a domácí vodárny. Klapka zpětného toku zabraňuje zpětnému toku dopravované vody a zkracuje tím dobu opětovného nasávání. Včetně hadicové spony.

Praktické čerpadlo BP 3 Home & Garden zajistí přísun vody na zahradu i do domácnosti. Hodí se k čerpání vody ze studní, sudů i cisteren. K zavlažování zahrady nebo splachování WC tak můžete snadno využít třeba dešťovou vodu. Díky 2 vývodům vody navíc přístroj napojíte na vícero zařízení současně. Bezúdržbové čerpadlo je vyrobené z prvotřídních materiálů, které garantují dlouhou životnost. Proto k němu zdarma získáte prodlouženou záruku 5 let – stačí si přístroj zaregistrovat na našem webu. Ergonomická rukojeť a praktický nožní spínač zajistí pohodlnou manipulaci s přístrojem. Zařízení nabízí také automatický režim, při němž se čerpání spouští podle potřeby. Díky ochraně proti běhu na sucho se zařízení navíc samo vypne, když v nádrži dojde voda. Spolehlivý provoz zabezpečuje také předfiltr a zpětný ventil. Na případné potíže vás navíc přístroj upozorní pomocí přehledných kontrolek. Komfort při provozu zajistí také gumové nožičky, které tlumí zvuk přístroje.

Zalévání dešťovou vodou nikdy nebylo jednodušší. Místo dřiny s těžkými konvemi zkrátka připojíte k čerpadlu BP 1 Barrel zahradní hadici a zalijete celý pozemek. Šetří tím tak vaše záda, pitnou vodu, ale i vaši peněženku. Například dešťová voda navíc zahradu potěší víc, jak ta pitná – obsahuje důležité živiny pro rostliny. Výkonný přístroj za hodinu přečerpá téměř 3800 l vody. Spínač čerpadla jednoduše přichytíte k okraji sudu, takže přístroj snadno zapnete, i když je pod vodou. Díky hadici s nastavitelnou délkou se čerpadlo navíc lehce přizpůsobí velikosti každého sudu. Plovákový spínač může také volně plavat ve vodě, odkud řídí chod zařízení podle aktuální výšky hladiny. Kromě toho chrání čerpadlo před chodem na sucho. Životnost přístroje prodlužuje také vestavěný předfiltr, který brání vniknutí nečistot do motoru.

Bateriové čerpadlo BP 2.000-18 oceníte v běžných zahradách i zahrádkářských koloniích bez přívodu elektřiny. Nemusíte tak nosit těžké konve – zahradu pokropíte pohodlněji hadicí bez námahy a ohýbání. Čerpadlo je lehké a díky kompaktním rozměrům se vejde i do úzkých prostor. O ochranu motoru se stará integrovaný předfiltr, který prodlužuje životnost zařízení. Potřebnou energií zajistí kvalitní 18V Li-ion baterie, na jejímž displeji si můžete kdykoliv ověřit zbývající čas chodu baterie. Výdrž baterie na jedno nabití je víc než dostatečná (max. 25 min s 2,5 Ah baterií / max. 50 min s 5,0 Ah baterií. Pro větší bezpečnost baterii navíc chrání průhledný kryt. Zařízení snadno zapnete i pod vodou – ovládání je pohodlně umístěno na okraji sudu. Přístroj dodáváme také s praktickým vývodem hadice, díky kterému se hadice při zalévání nezlomí. Pozici vývodu navíc můžete měnit podle potřeby. Baterie ani nabíječka však nejsou součástí dodávky.

Spolehlivé čerpadlo do sudu BP 1 Barrel oceníte při zavlažování každé zahrady. Těžké konve vyměníte za zahradní hadici, kterou jednoduše připojíte k čerpadlu. Snadno tak zužitkujete dešťovou vodu, která vaší zahrádce poskytne více potřebných živin. Navíc šetří pitnou vodu i vaši peněženku. A nakonec i záda, protože se při zalévání odpadá tahání plné konve a ohýbání se. Čerpadlo se díky nastavitelné hadici lehce přizpůsobí hloubce každého sudu. Spínač zařízení umístíte na okraj nádrže – snadno tak zapnete i ponořený přístroj. Alternativně lze spínač nechat plavat na hladině, odkud bude řídit chod čerpadla podle množství vody v sudu. Zároveň tak ochrání přístroj před chodem na sucho. Součástí balení je také odolná 15m hadice PrimoFlex® o průměru 1/2", zavlažovací pistole a univerzální hadicová přípojka s praktickou funkcí Aqua Stop, která zabraňuje při výměně unik vody. Vše potřebné k zalévání květin jednoduše najdete v jedné sadě a na starou konev už ani nepomyslíte.

Díky průtoku 9 500 litrů za hodinu je SP 9.500 Dirt dokonalým základním modelem pro rychlé odčerpávání a přečerpávání vody z vodních nádrží a zahradních jezírek. Spolehlivě odčerpá čistou i špinavou vodu obsahující částice nečistot až do průměru 20 mm. Pro silné nečistoty lze namontovat volitelný předfiltr, který chrání oběžné kolo čerpadla před ucpáním způsobeným například větvemi. Mimořádně dlouhou životnost zaručuje také těsnění s kluzným kroužkem – osvědčené řešení z naší řady Professional, instalované ve všech ponorných čerpadlech. Nechybí ani možnost prodloužení záruky na pět let. Ponorné čerpadlo na špinavou vodu je také vybaveno plovákovým spínačem, který čerpadlo zapíná a vypíná v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Díky upevňovacímu nástavci pro plovákový spínač lze čerpadlo používat i při nízké hladině vody až do hloubky zbytkové vody 25 mm. Další praktické vlastnosti: Připojovací závit Quick Connect umožňuje rychlé a jednoduché připojení hadic 1", 1 1/4" a 1 1/2".

Kompaktní, robustní zahradní čerpadlo BP 4.500 Garden s dlouhou životností je perfektním základním modelem pro zavlažování zahrady vodou z alternativních zdrojů, jako jsou nádrže. Čerpadlo přesvědčí vysokým sacím výkonem a optimálním tlakovým výkonem. BP 4.500 Garden lze pohodlně přepravovat díky ergonomické rukojeti a nízké hmotnosti. Zahradní čerpadlo je také bezúdržbové a lze jej připojit bez potřeby jakéhokoli nářadí. Zařízení lze pohodlně zapínat a vypínat pomocí velkého nožního spínače a chránit tak záda. Použití vysoce kvalitních materiálů zaručuje dlouhou životnost. Kärcher také nabízí prodlouženou záruku na pět let. A co víc: S elektronickým tlakovým spínačem lze BP 4.500 Garden upgradovat na čerpadlo s automatickou funkcí Start/Stop. To znamená ještě větší komfort z hlediska zavlažování zahrady. Ale to není vše: Modernizované čerpadlo je perfektní pro zásobování užitkovou vodou v domácnosti.

Čerpadlo BP 4900 Home umožňuje spolehlivé, plně automatizované čerpání vody pro domácí použití. Poskytuje tlak všude, kde jej chcete použít, jako je zásobování pračky nebo koupelny. Výkonné čerpadlo BP 4.900 Home v osvědčené kvalitě Kärcher zpřístupňuje vodu z alternativních zdrojů, jako jsou studny nebo nádrže. Mimořádně praktické: Tlakové čerpadlo se podle potřeby automaticky zapíná a vypíná. Komplexní vybavení čerpadla zahrnuje zpětný ventil, integrovaný tlakový indikátor, 24 litrovou tlakovou vyrovnávací nádrž a tepelnou ochranu. Integrovaná tepelná ochrana zajišťuje zvýšenou bezpečnost v nouzových situacích: Čerpadlo se automaticky vypne, jakmile dojde na sucho. Čerpadlo má také extrémně dlouhou životnost díky komponentům vyrobeným z nerezové oceli. A s podpěrnými nohami, které lze připevnit k zemi pomocí šroubů, zaručuje vždy stabilní polohu.