Ekvádorské kakao je považováno za jedno z nejkvalitnějších a vyrábí se z nepražených kakaových bobů. Kakaový nápoj je slazen třtinovou šťávou panelou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vho
Složení: kakaové boby, tmavá čokoláda (kakaové boby 63%, třtinový cukr), kakaový prášek (1%).Může obsahovat stopy lískových oříšků a mléka. Skladujte v suchu při teplotě 25°C.
Čokolády obsažené v degustační sadě: Mangaro Noir 65% El Jardín 69% Los Ancones Noir Bio 67% Vila Gracinda Noir 67% Mokaya Noir Bio 66% Riachuelo 70% Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních
Ajala Elixír obsahuje čistou 70% čokoládu Ajala, která se vyrábí z výběrových, eticky nakoupených kakaových bobů v bio kvalitě a z třtinové šťávy. Výsledkem je výjimečně bohatá a naplňující chuť
Složení: kakao (56%), třtinový cukr, kakaové máslo, citrónovýesenciální olej (0,1%), vanilka Množství: 100g Výrobce: Chocolates Solé, Katalánsko
Složení: kakao (56%), kakaové máslo, skořice (2%), třtinový cukr, vanilka. Množství: 100g Výrobce: Chocolates Solé, Katalánsko
Složení: kakao (56%), kakaové máslo, pomerančový esenciální olej (0,1%), třtinový cukr, vanilka Množství: 100g Výrobce: Chocolates Solé, Katalánsko
V 1dcl mléka rozmícháte 4 lžičky směsi. Za stálého míchání metlou necháte svařit a mícháte, dokud se kousky čokolády zcela nerozpustí a nápoj nezhoustne. Můžete dosladit, ozdobit šlehačkou, mléčnou pě
Tato božsky krémová čokoláda s lískooříškovým nugátem vás odnese do říše chuťové extáze. V této čokoládě lehce jiskří chuť karamelu a má svěží nádech ovoce. Na povrchu je hebká jako samet, v ústech př
Nechte se příjemně překvapit originálním spojením tmavé čokolády, máku a osvěžujících višní. Povznášející účinky kakaových bobů, uklidňující mák a šťavnatá višeň způsobují doslova blaho na duši. S tou