Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Gramofon společnosti Victrola nabízí retro design v kombinaci s moderními technologiemi. Přináší 3 rychlosti přehrávání (33 1/3, 45, 78 RPM), Bluetooth připojení pro bezdrátové přehrávání hudby, FM rádio s LED osvětlením, RCA výstup pro připojení externích reproduktorů a zabudované stereo reproduktory.
Země původu: Čína
Rychlost: 78 RPM
Barva podle výrobce: Hnědá;Brown
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Typ: Retro
Barva: Natural;Hnědá
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Typ převodu: Řemenový pohon
Poloha ramene: Right
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Provoz na baterie: Ne
Adaptér součástí: Ne
Typ převodu: Přímý pohon
Barva podle výrobce: Stříbrná;Silver
Zvedání ramínka: Manuál
Barva: Stříbrná
Nabízená konfigurace: Set
Montážní systém: Horizontální;Stolík
Napájení: 240V
Poloha ramene: Right
Gramofonová přenoska: Audio-Technica AT-XP3
Převis: 16.0 mm
Balení obsahuje: Kartáček na čištění;Sluchátka;Tekutina na čištění stylusu
Efektivní délka ramínka: 230.5 mm
Pomer signál/šum: 50 dB
Talíř: Hliník
Kolísání rychlosti: 33: ±0.20%
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
Rychlost: 78 RPM
Typ: DJ Gramofon

Crosley C6B Black Gramofon 5320 CZK  -11% 
Gramofon Crosley C6 je manuální dvourychlostní gramofon vytvořený pro autentický analogový zážitek. Podstavec z MDF desek zvukové kvality a těžký ocelový talíř poskytují pevné místo pro vaše vinyly. Pod talířem se nachází řemenem poháněný motor s nízkými vibracemi, který roztáčí desky rychlostí 33 1/3 a 45 otáček za minutu. Vytočte protizávaží raménka a pusťte jehlu na své oblíbené album, které naplní místnost hřejivým zvukem vinylu. S kazetou Audio-Technica a standardním držákem si můžete užívat kvalitní přehrávání a tyto funkce rozšiřovat podle toho, jak se vaše sbírka desek rozrůstá. Připojte se k reproduktorům nebo stereofonnímu systému, pohodlně se usaďte a užívejte si. Pokud dáváte přednost bezdrátovým reproduktorům, je k dispozici také vestavěná funkce Bluetooth. Ať už dáváte přednost jakémukoli poslechu, model C6 vám vyhoví.DVOURYCHLOSTNÍ EXTERNÍ GRAMOFON S ŘEMÍNKOVÝM POHONEM A AUTOMATICKÝM ZASTAVENÍM: Přehrává desky s rychlostí 33 1/3 a 45 otáček za minutu. Dvanáctipalcová kluzná podložka udrží váš vinyl na ocelovém talíři ve správné poloze.ŠPIČKOVÉ KOMPONENTY: Hliníkové raménko s páčkou pro nastavení tónu, nastavitelné protizávaží a ovládání proti skluzu vám umožní s jistotou spustit jehlu na vaši oblíbenou desku. Průhledný protiprachový kryt lze během přehrávání spustit a poskytuje ochranu vVÝJIMEČNÝ ZVUK: Tento gramofon je usazen na podstavci z MDF desek zvukové kvality a je vybaven předmontovanou kazetou Audio-Technica s pohyblivým magnetem pro špičkovou kvalitu zvuku. Synchronní motor s nízkými vibracemi a nožičky tlumící rezonance eliminují rušení a zajišťují hladký chod.PŘIPOJENÍ: Pomocí vestavěného přijímače Bluetooth se můžete připojit k bezdrátovým reproduktorům nebo sluchátkům. Vestavěný přepínatelný předzesilovač a výstupy RCA umožňují připojení ke stereofonnímu systému nebo napájeným externím reproduktorům. Reproduktory nejsou součástí dodávky.DESIGN: Naše výrobky jsou inspirovány 100 lety inovací společnosti Crosley a kombinují vintage vzhled s moderní technologií. Výrobky Crosley Radio jsou hrdě navrženy v USA a je k nim poskytována zákaznická podpora v USA.
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
Gramofonová přenoska: Audio-Technica AT-3600L
Rychlost: 33 RPM;45 RPM
Balení obsahuje: Protiprachový kryt;Manuál;Adaptér
Typ: Domácí gramofon
Ramínko: Hliník
Montážní systém: Horizontální;Stolík
Výstupy: RCA
Typ převodu: Řemenový pohon
Výška (mm): 127.0
Barva podle výrobce: Black
Bluetooth: Ano
AUX IN: Ne
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Hloubka (mm): 362.0
Šířka (mm): 419.0
Barva: Černá
Hmotnost: 5,6 kg
Zabudovaný zesilovač: Ano
Adaptér součástí: Ano
Napájení: 240V
Poloha ramene: Right
Země původu: Čína

Profesionální gramofon s řemenovým pohonem určený pro DJe a milovníky LP desek. Verze MK2 disponuje několika vylepšeními včetně nově vyvinuté konstrukce horního panelu a vylepšených kovových tlačítek se zvýšenou citlivostí při ovládání. Na rozdíl od gramofonů s přímým pohonem využívá motor poháněný řemenem aby oddělil pohonnou jednotku od precizní zpracovaného talíře a konstrukce. Řemen je zhotoven z elastické gumy, která skvěle redukuje nežádoucí vibrace, což vede k čistému zvuku bez zkreslení. Na gramofonu je možné nastavit rozteč +/- 10%. Kromě toho nabízí staticky vyvážené tónované rameno ve tvaru S s hydraulickým zdvihem a protiskluzovým mechanismem. Díky univerzální přípojce je k němu možné připojit široké množství přenosek. Vrchní panel je vybaven kovovými tlačítky pro Start / Stop a nastavení rychlosti. Pomocí tlačítka lze zapnout a rozšířit světelný paprsek osvětlující jehlu pro zajištění lepší orientace, díky čemuž je viditelná i v tmavším prostředí. Gramofon má robustní konstrukci s optimalizovanými tlumícími vlastnostmi a nohama na pohlcování nárazů, čímž zlepšuje izolaci od nežádoucích vibrací.
Barva podle výrobce: Black;Černá
Varianta: Standardní nabídka
Barva: Černá
Talíř: Hliník
Gramofonová přenoska: Ortofon OM Black
Montážní systém: Stolík;Horizontální
Adaptér součástí: Ano
Převis: 16.0 mm
Poloha ramene: Right
Typ: DJ Gramofon
Země původu: Čína
Rychlost: 45 RPM;33 RPM
Kolísání rychlosti: 33: ±0.25%
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Napájení: 240V
Hmotnost: 5,7 kg
Typ převodu: Řemenový pohon
Pomer signál/šum: 50 dB
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti

Toto balení 100 prémiových 12palcových vinylových obalů udrží vaše LP desky jako nové. Tyto obaly desek, vyrobené z polypropylenu o vysoké hustotě, zůstanou čisté a světlé. Švy na těchto LP obalech jsou nenápadné, ale neuvěřitelně pevné, takže se můžete spolehnout, že obaly a obsah vašich alb jsou vždy plně chráněny před prachem, špínou, otisky prstů a dokonce i před poškozením vodou.
Barva: Průhledná;Transparent
Šířka (cm): 32.5
Tloušťka: 80 µm
Výška (cm): 32.5
Materiál: Plast
Varianta: Classic
Typ: Obal;Obaly na LP desky
Počet v balení (ks): 100
Země původu: Čína

Představujeme Victrola VSC-725SB Re-Spin, moderní variantu klasického přenosného gramofonu v kufru, určený pro dnešní milovníky vinylů. Tento přenosný gramofon není jen poklonou minulosti, ale i přepracováním pro budoucnost, vytvořený s důrazem na udržitelnost.Klíčové vlastnosti:Trojrychlostní gramofon: Užijte si všechny své oblíbené vinylové desky s pohonem pomocí řemene, který přehrává 33 1/3, 45 a 78 RPM desky.Vestavěný reproduktor: Zažijte dynamický zvuk a silné basy z vlastního reproduktoru.Obousměrné streamování Bluetooth: Pohodlně streamujte hudbu do svých zařízení a z nich díky Bluetooth schopnostem Re-Spin.Technologie bezpečná pro vinyl: Přehrávejte své desky bez obav; protivibrační podložky zabraňují přeskakování a poškrábání.Udržitelný design: Re-Spin je vyroben z 25% recyklovaného plastu a dodáván v 100% recyklovatelném obalu.Přenosný styl kufru: Díky klasickému designu kufru a vestavěné rukojeti můžete svou hudbu vzít kamkoliv.Odnímatelný vrchní kryt/stojan na desky: Vrchní kryt nejen chrání váš gramofon, ale slouží i jako stojan na zobrazení až pěti alb.Ať už jste zkušený sběratel vinylů nebo nováček ve světě desek, Victrola VSC-725SB Re-Spin nabízí kombinaci retro šarmu a moderní technologie, přičemž je šetrný k planetě. Přehrávejte své desky doma nebo je přineste na své další setkání; Re-Spin je váš dokonalý hudební společník.
Typ: Přenosný;Domácí gramofon
Výstupy: 3,5mm stereo jack;RCA
Hloubka (mm): 325.0
Výška (mm): 115.0
Balení obsahuje: AC Adapter
Šířka (mm): 307.0
Hmotnost netto (kg): 2.3
Montážní systém: Horizontální
Rychlost: 45 RPM;33 1/3 RPM;78 RPM
Typ převodu: Řemenový pohon
Poloha ramene: Right
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti
Napájení: Adaptér
Bluetooth: Ano
Gramofonová přenoska: Keramika
Barva podle výrobce: Blue
Barva: Bledá Modrá;Modrá
USB: Ne
Provoz na baterie: Ne
WiFi: Ne
Vestavěný reproduktor: Ano
Sluchátkový výstup: Ano
Adaptér součástí: Ano
Zvedání ramínka: Manuál

A1 představuje sérii Automat Line. Pro-Ject měli od svého založení v roce 1991 vždy jeden cíl: přinést požitek z HiFi Stereo hudby co největšímu počtu lidí. Velmi rádi rozšiřují svůj produktový katalog o plně automatický gramofon základní úrovně a vytvářejí nové příležitosti pro budoucí vinylové začátečníky a nadšence. A1 je ručně vyroben v Německu s bohatými zkušenostmi s výrobou automatických gramofonů. Dokonce i jednotlivé komponenty jsou z 98% vyrobeny v Německu. Ve spojení s technologií a nápady Pro-Ject nastavují nové standardy v designu automatického gramofonu. A1 je váš nejlepší společník pro pohodlné vychutnání si vašich oblíbených vinylů.Plně mechanická automatika se zapne, když stisknete start a rameno se automaticky přesune do vodící drážky desky. Po přehrání je automatika zcela vypnuta a nemá vliv na kvalitu přehrávání.A1 má 8,3” ultralehké hliníkové rameno. Spolu s přenoskou Ortofon OM10, která dokonale zapadá do tohoto konstrukčního principu, získáte mimořádně rychlou odezvu a detaily z hlediska přechodů a mikrodynamiky. Síla sledování a anti-skating jsou přednastaveny ve výrobě, díky čemuž je A1 plug & play připraven během několika vteřin. Díky tomu je ideální pro vinylové začátečníky i zkušené posluchače, protože kvalitu zvuku nesou všechny audiofilské funkce, které A1 nabízí.
Linkový výstup (Line-Out): Ano
Barva: Černá
Zvedání ramínka: Plně automatický
Adaptér součástí: Ano
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Poloha ramene: Right
USB: Ne
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
Rychlost: 33 RPM;45 RPM
Bluetooth: Ne
Napájení: 15V
Země původu: Německo
Ramínko: Hliník;8,3"
Barva podle výrobce: Black
Talíř: Hliník
Vestavěný předzesilovač: Ano
Balení obsahuje: Přenoska;RCA kabel;Protiprachový kryt
Montážní systém: Horizontální;Stolík
Pomer signál/šum: 65 dB
Typ: Domácí gramofon
Kolísání rychlosti: 45: ±0.25%;33: ±0.27%
Výstupy: RCA cinch
Převis: 19,5 mm
Šířka (mm): 430.0
Hmotnost: 5,6 kg
Odchylka rychlosti: 33: ±0.75%;45: ±0.65%
Typ převodu: Řemenový pohon
Gramofonová přenoska: Ortofon OM 10
Výška (mm): 130.0
Efektivní délka ramínka: 211 mm

Kufříkový retro gramofon se zabudovaným USB/SD/MP3 a Bluetooth přehrávačem. Gramofon má zabudovaný zesilovač s reproduktory a regulací hlasitosti. Výběr rychlosti přehrávání desek 33/45/78 ot/min a řemínkový pohon. Možnost nahrávání z desky do MP3 formátu na USB nebo SD. Na zadní straně se nachází stereo linkový výstup (2x RCA), stereo AUX vstup (jack 3,5 mm) a na vrchní straně výstup na sluchátka (jack 3,5 mm). Napájení 5V 1A pomocí přibaleného adaptéru. Dřevěný kufřík je potažen elegantní koženkou.
Země původu: Čína
Rychlost: 45 RPM;78 RPM;33 RPM
Zvedání ramínka: Manuál
Výška (cm): 11.5
Typ: Domácí gramofon
Balení obsahuje: Manuál
Typ převodu: Řemenový pohon
Hloubka (cm): 36.0
Šířka (cm): 35.0
AUX IN: Ano
Provoz na baterie: Ne
Změna rychlosti: Manuální změna rychlosti
Vestavěný reproduktor: Ano
Vstup na SD: Ano
USB: Ano
Bluetooth: Ano
Displej: Ne
Barva: Šedá

DJ gramofon s přímým pohonem nabízející propracovaný přední panel a robustní konstrukci, která dokáže skvěle tlumit nežádoucí vibrace a udržovat přenosku stabilní. Kromě toho je vybaven kovovými tlačítky s přesnou dotykovou odezvou, litým hliníkovým diskem se stabilní rotací, S ramínkem s hydraulikou a mechanismem anti skating, nebo přesným pitch sliderem s rozsahem +/- 8%. Gramofon disponuje USB portem s vysokým rozlišením, díky kterému můžete digitalizovat vaše oblíbené desky a zabudovaným předzesilovačem s line / phono vstupem. Plynulý provoz zajišťuje motor s přímým pohonem a Quartz řízením. Uživatel si může zvolit ze dvou rychlostí 33 1/3 a 45 rpm. Gramofon má zabudované univerzální konektory pro připojení SME ramínek a Phono Out a USB. Součástí balení je kvalitní přenoska Ortofon OM Black a slipmat. Rozměry: 450 x 352 x 144 mm, Hmotnost: 9,5 kg, Barva: Černá

Barva: Černá
Montážní systém: Horizontální;Stolík
Rychlost: 33 RPM;45 RPM
Varianta: USB;Mk.2
Barva podle výrobce: Black;Černá
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
USB: Ano
Gramofonová přenoska: Ortofon OM Black
Napájení: 240V
Země původu: Čína
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Hmotnost: 9,5 kg
Typ: DJ Gramofon
Poloha ramene: Right
Adaptér součástí: Ano
Typ převodu: Přímý pohon

Gramofon z modelové řady VPL-120. Elegantní a stylový gramofon je zasazen v pevném a odolném těle ve tvaru elegantního kufru a nabízí na výběr z trojice rychlostí přehrávání: 33, 45 a 78 rpm. Samozřejmostí jsou i vestavěné reproduktory, díky kterým můžete svou hudbu poslouchat kdekoliv. Vestavěný USB konektor vám umožní rychlou a snadnou digitalizaci vašich desek a výstup pro sluchátka se postará o to, abyste si své oblíbené alba mohli vychutnat jen pro sebe. Gramofon je možné připojit i k vašemu domácímu audio systému díky dvojici RCA konektorů. Barevné provedení: Black.
Poloha ramene: Right
Montážní systém: Horizontální;Stolík
Typ převodu: Řemenový pohon
Barva podle výrobce: Black;Černá
Země původu: Česká republika
Adaptér součástí: Ano
Typ: Přenosný
Změna rychlosti: Elektronická změna rychlosti
Rychlost: 78 RPM
USB: Ano
Napájení: 240V
Gramofonová přenoska v balení: Ano
Barva: Černá